Kärlek till låten <3


Everyday I'm shuffling, Except on Friday, you gotta get down on Friday.

Idag har jag varit i skolan som vanligt inte så jätte kul men hade as roligt på musiken hahaha, SA DU STEN ?! haha bara jag tess och sofie som fattar men aja ;) sen när man kommer hem och ska låsa upp dörren så funkar det inte att låsa upp överlåset, skit irreterande så satt ungefär i 10 min utanför min dörr och försökte fixa min nyckel som tydligen hade blivit lite sne, har ingen aning om hur, skit weird men kom in till sist. Fick ett sms för ungefär 20 min sen från hannah som fråga om jag ville komma över till henne lite senare ikväll, så senare blir det flumm hos hannah med tess och sofie ! vet inte vad vi ska göra men något roligt blir det säkert, man kan inte ha tråkigt med dom tjejorna, det går inte !
Föresten har ny design, vad tycks ?
<3

om det är dig jag vill ha, så bryr jag mig inte om du har tjej eller nåt, utan jag kör mitt eget race tills jag är nöjd. när du är min, är jag nöjd..

Hi !
Idag hade jag lika tråkig skoldag som vanligt, var på något tråkigt arme museum idag, skit tråkigt men som tur va så var man juh med sofie och då blev det juh roligt :) efter skolan drog jag och Therese till bilioteket och pluggade skulle egentligen ha träffat ''E'' (ja jag e barnslig som bara skrivier första bokstaven) men så blev det inte eftersom vi inte hade pratat om det och så men vi ska ses någon annan dag istället :) har precis kollat på idol, fan vad grym André var eller hur ! :D har typ ringt 20 ggr så jag hoppas värkligen han går vidare, annars blir jag skit sur som jag blev igår när inte Amanda P gick vidare, asso svenska folket hur tängte ni nu ? eller borde kanske vell säga ni som inte rösta på henne hur tängte ni nu ? aja får vell hoppas att juryn är smarta och ger henne ett av dear wildcards annars vet jag inte vad jag gör ! aja nog om mina problem med idol. Imorgon blir det plugga plugga plugga, känner mig som värsta pluggisen men måste värkligen göra bra ifrån mig i skolan eftersom jag vill komma in på Södra Latin och dom har väldigt höga päng där. Nu ligger jag och drogar DJ Antoines låtar så jävla grymma !

Snälla Bli Min

Hellu !
Igår/Idag sov jag ju hos tess men det blev lite ändrade planer. Jag, tess och sofie hade ju planerat en filmkväll men riktigt så blev det inte eftersom Sofie hade glömt bort en grej som hon skulle göra. så var jag tess fillan hannah och elliot hemma hos tess och hade det galet roligt, sen lite senare kom två av elliots kompisar, basse och elliot (en annan elliot), hem till tess och så färgade vi ena killens hår. blev skit snyggt hahaha vi borde bli frisörer ;) sen så stack alla, förutom jag tess och fillan, hem runt 3 tror jag, e inte säker men ganska sent var det iallafall.  sen så snackde jag tess och fillan galet mycket om massa saker vet inte riktigt när vi somna men det var jätte konstigt för vid 5 så vaknade vi alla ! fattar inte hur alla vi kunde vakna samtidigt. Aja sen börja vi snacka igen innan vi somna om och vakna vid 10 av fillans alarm. drog hem från tess runt 2 och sen har jag gjort om i mitt rum hela dan, har fått en ny säng och lite sånna saker så snart ska jag tapetsera om också :D tror jag vill ha lila vägger eftersom nästan allt i mitt rum är lila :p Nu sitter jag och drogar Snälla bli min av Veronica Maggio, älskar värkligen hennes låtar !

Dresscode och Facelook

Linne - BikBok Kofta - Gina Tricot Skinn byxor- H&M

Körde på lockar idag :)

Veronica Maggio

Hellu !
Igår på kvällen var jag på grönan med Elin, Hanna, Agnes och Leila vi kom dit för att se Veronica Maggio men var så mycket folk så vi åke massa grejer istället och bara lyssnade på hennes låtar istället för att kolla :P Hahaha på vägen hem hade vi värkligen skit roligt, satt och skratta som in i helvete åt massa randome saker xD sen på tuben så kom det fram några fulla ungdomar och fråga hur många stationer det var kvar till Huvudsta och sen ba när dom skulle gå av så fråga dom oss om vi inte skulle hänge me, men man e ju inte osmart som går med 5 fulla främlingar xD sen började dom skricka till sin kompis att han skulle få massa fitta xD hahahaha herregud vad vi skratta. Sen när jag kom hem var det repris på Big Brother så jag kolla på det och sen blev det natti natti. Idag ska jag slagga hos Tessan, Sofie ska också sova där så det ska bli riktigt roligt :)

I'm Only Human


The Lying Game

Håller på att ladda ner ett nytt avsnitt av The Lying Game nu, lätt en av dom bästa serierna som någonsin gjorts 

Friskvårdsvecka

Jag vet jag vet skit dålig uppdatering men jag upptaterar lite när jag vill ;) har Friskvårdsvecka den här veckan så jag har inte vanliga lektioner villket är bra, tycker iallfall jag och man behöver inte göra så jobbiga saker den här veckan. Idag började vi dagen med lite snack om Tobak och Alocohol inte så kul men bättre än matte :p, Sen hade vi någon konstig Tipspromenad med massa konstiga frågor :s slutade iallafall dagen med Afrikansk Dans, haha garva skit mycket för min Teknik lärare Mohammad var med och dansa och herregud vad roligt det såg ut xD har nog aldrik skrattat så mycket i mitt liv, han såg lite ut som en blanding mellan en apa och en bög xD sen efter skolan när man kommer hem så frågar broshan om jag vill ha en parfym av han såklart tackar man inte nej till det så han gick ut på internet på någon parfym sida och så fick jag välja villken jag ville ha. Valde någon Armani parfym, vet inte hur den luktar men broshan sa att den lukta gott så får vell lita på honom :)

Polyvore

Find me on Polyvore

Halv 11 och skit trött

klockan är bara halv 11 och det känns som om jag ska tuppa av, och det är tillochmed Freda, då ska man juh vara uppe länge, men tror det blir en tidig kväll för mig, kan knappt ha ögonen öppna "/ Imorgon blir det stan med pappa, ska kolla på lite grejor och sen slaggar Hannah här, riktigt roligt kommer det bli :) Just nu kollar jag på någon film på 5an vet inte vad den heter och inte vad den handlar om heller för den delen men koncentrerar mig inte så mycket på den. Dom är på ett sjukhus så mycket vet jag :p

gammal bild på mig och bror <3


Mys Lördag

Hellu !
Idag ska jag ha en riktig mys lördag med massa Buffy och min nya mössa som jag köpte idag på SALT.

RSS 2.0