Typiskt Mig....

Att säga en sak och sen inte göra det... fy på dig Caroline. Aja ska vell försöka blogga så mycket som jag hinner nu under sommaren, gör ju lite andra saker än att vara framför datan. Idag har jag varit inne i stan med mamma och pappa, vi shoppade, åt en god lunch på Waynes Coffe och avslutade dagen med att se Harry Potter, andra gången jag ser den, busigt.se. Sen när jag kom hem försökte jag ringa Tess, var tvungen att prata med henne om lite grejor som händer nästa vecka, det är nämligen så att vi drar till Göteborg på Måndag och kommer inte hem förenst på Onsdag kväll. Vi självklart gå på Liseberg och så ska vi kolla på Lotta På Liseberg, Danny ska ju vara där ;) sen prata mina föräldrar om att vi skulle åka till Skara Sommarland om det blir fint väder, vilket jag hoppas det kommer bli, komma ta med kameran och ta massa bilder, som jag sen slänger upp på bloggen, visst är jag snäll :) Nu ska jag nog kolla på ett avsnitt av Buffy the Vampire Slayer och sen blir det natti natti.

Tess here^^

Heey nu tänkte jag hjälpa carro att uppdatera lite på hennes blogg eftersom att hon faktiskt skrev att hon skulle börja blogga igen.. men de värkar ju ha gått sådär va? Just nu sitter ja i båten påväg till några släktingar eller vad man nu ska kalla dem. Vi ska iallafall äta middag där. De blir nog niice. Shiet va varmt de är btw känns som om man är utomlands ;) men hare sålänge så kanske vi hörs
KyssN Tess


Saknat Bloggen

Hej!
har saknat att blogga så nu har jag beslutat mig för att jag ska börja igen :) ja vad har jag gjort idag, inte ett jävla skit har haft fullt upp hela veckan men idag så blev det en chill dag, riktigt skönt faktist :) just nu drogar jag Nicki Minaj bästa rapparen EVER! och dricker läsk :)
bild från igår

RSS 2.0